Eerstelijnsadvies

Een brede kennis in verschillende domeinen

Ons ervaren team geeft jou op heel wat gebieden advies. We staan klaar om je met raad en daad bij te staan bij je financieel beheer, je boekhouding uiteraard en andere zaken die voor je onderneming belangrijk zijn.

Breed netwerk van adviseurs en specialisten

Je kan naast onze eigen medewerkers ook rekenen op de vakkennis, het advies en de begeleiding van specialisten uit ons breed netwerk. Wij weten exact wie jou bij welke materie het best kan bijstaan. Zo werken we samen met advocaten in verschillende disciplines, notarissen, bedrijfsrevisoren en banken voor specifieke projecten.

Successieplanning

Je vermogen wil je slim en fiscaal geoptimaliseerd overdragen. Dat regel je het best als je zelf nog kan beslissen over de aanpak en de bestemming van je vermogen. Wij bieden je advies en begeleiding bij je successieplanning.

Vastgoedinvesteringen

In vastgoed investeren pak je beter slim aan. Wij hebben een expert in huis en geven je graag raad. Contacteer ons daarom tijdig voor vastgoedinvesteringen.

Advies rond financiering

Nood aan financiering voor je zaak? Samen met jou bekijken we de mogelijkheden. Is jouw project haalbaar en hoeveel financiering is er nodig?  We maken een grondige analyse van je cijfers, je organisatie en de verwachtingen naar de toekomst toe. We stellen een bankdossier op zodat je optimaal voorbereid bent. De kans dat de bank het goedkeurt, wordt op die manier groter.

Fusies en splitsingen

Een deel van je onderneming afsplitsen of fusioneren met een ander bedrijf? Deze materie is ingewikkeld en vraagt een degelijke voorbereiding en begeleiding. We staan je bij in het hele proces, samen met onze externe adviseurs en specialisten.

Vereffeningen

Stoppen met je onderneming? BBP & Partners zorgt voor een degelijke begeleiding bij de vereffening van je zaak. Kwestie van dat zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Vrijblijvend bespreken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Spring binnen voor een kop koffie! We maken graag tijd voor jou!

of bel 016 53 61 90