Fiscaliteit

Fiscale wijzigingen toepassen in jouw onderneming

De Belgische fiscaliteit is sterk onderhevig aan veranderingen. Bij BBP & Partners volgen we de evolutie van de fiscale wetgeving op de voet. Als boekhouder zijn we trouwens verplicht om minstens 40 uren permanente vorming te volgen per jaar.

En die wijzigingen passen we toe in jouw onderneming, of het nu om een vennootschap of eenmanszaak gaat.

Fiscale databank

Omdat we ook permanente toegang hebben tot een up-to-date, heel performante fiscale databank, weten we heel goed wat er reilt en zeilt op fiscaal vlak. Zo kunnen we jouw aangifte vennootschapsbelasting en personenbelasting correct indienen en optimaliseren.

Fiscaal rendabele oplossingen voor jouw zaak

Een eigen onderneming leiden, vraagt veel. Die inspanning wil je beloond zien door op het einde van je boekhoudkundig jaar een goed resultaat neer te zetten en toch zo weinig mogelijk belasting te betalen. Wij gaan voor jou op zoek naar de meest rendabele fiscale oplossingen.

Langetermijnstrategie

Daarbij denken we niet alleen op korte termijn, maar werken we voor jou een langetermijnstrategie uit. We gaan voor oplossingen die niet altijd voor de hand liggen, maar op lange termijn wel de juiste blijken te zijn. Jou fiscaal uit de wind zetten en zorgen voor dat fijne ‘yes!’ gevoel bij het afsluiten van je boekjaar: dat is ons doel!

Fiscale optimalisatie met allerlei tools

Doordat we goed op de hoogte zijn van de fiscale wetgeving, kunnen we jou bij je fiscale optimalisatie met allerlei tools helpen:

  • aanleg liquidatiereserve
  • opstart IPT met backservice,
  • fiscaalvriendelijke beleggingen
  • tax shelter
  • autofiscaliteit
  • onroerend goed fiscaliteit (vruchtgebruik, gesplitste aankoop, aankoop via IPT, …)
  • loonlijn optimalisatie

Afstemmen met jou

Omdat we regelmatig met je samenzitten om je cijfers te bespreken, kunnen we goed werken aan de fiscale optimalisatie van jouw onderneming. Heel persoonlijk en op maat kunnen we zo jouw onderneming naar een fiscaal optimaal niveau tillen.

Vrijblijvend bespreken wat we fiscaal voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Spring binnen voor een kop koffie! We maken graag tijd voor jou!

of bel 016 53 61 90