Onze visie en missie

Dicht bij onze klanten staan

Wij willen dicht bij onze klanten en hun onderneming staan. We zitten periodiek samen en je bent ook welkom om gewoon even binnen te springen als je iets wilt bespreken. Als we vrij zijn, luisteren we met plezier en geven we je altijd ons advies.

Vast aanspreekpunt

Elke klant krijgt bij ons een vaste dossierbeheerder. Zo weet je altijd bij wie je terecht kan met je vragen. Ons team dossierbeheerders heeft heel wat ervaring in huis en weet perfect de meeste van jouw vragen te beantwoorden. Is de materie complex of vraagt ze meer tijd en studie? Dan bekijken we intern wie het best geplaatst is om jouw vraag te beantwoorden. Of we gaan op zoek naar een expert in ons breed netwerk.

Vaste jaarprijs

Je weet exact wat je boekhouding bij BBP & Partners op het einde van de rit kost. We werken namelijk met een vaste jaarprijs. Dat zorgt voor duidelijkheid en rust!

Praktisch advies in mensentaal

Dat jij ons begrijpt, daar gaat het om. Wij beseffen dat het voor heel wat klanten niet evident is om boekhouding en fiscaliteit volledig te begrijpen en op te volgen. Daarom leggen we alles wat we doen zo begrijpelijk mogelijk uit. Het gaat tenslotte om jouw onderneming. We zijn duidelijk en gebruiken klare taal!

Verder kijken dan onze boekhoudkundige neus

Een bedrijf runnen is zoveel meer dan alleen met cijfers en boekhouding bezig zijn. Dat beseffen wij bij BBP & Partners maar al te goed. Daarom kijken wij ook verder dan louter jouw boekhouding en financiële situatie. We willen het hele plaatje van je onderneming kennen en begrijpen. Op die manier kunnen we je altijd het best mogelijke advies geven.

Een babbel over jouw onderneming en haar uitdagingen?
Spring binnen voor een kop koffie! We maken graag tijd voor jou!

of bel 016 53 61 90